Naturalnie kiszona kapusta z grzybami Magdy Gessler – prawdziwy rarytas
Kiszona kapusta z grzybami Magdy Gessler to 100% naturalny, oparty na tradycjach przepis Magdy Gessler, bez dodatku octu oraz niepotrzebnych konserwantów czy wzmacniaczy smaku. To kapusta, która zachwyca aromatem od razu po otworzeniu słoika. Proste, minimalistyczne i do tego przepyszne połączenie. Naturalnie kiszona i pasteryzowana kapusta z dodatkiem leśnych grzybów, zasmażana na maśle z odrobiną mąki - to oryginalny przepis Magdy Gessler. Kapusta z grzybami o masie netto 600 g zamknięta jest w eleganckim słoiku ze specjalnie przygotowaną etykietą.
Kiszona kapusta z grzybami Magdy Gessler – odkryj moc prawdziwego smaku
Przygotowane w słoiku danie z kapusty kiszonej i grzybów leśnych doskonale sprawdzi się jako gotowe danie wigilijne. Wystarczy otworzyć słoik, podgrzać potrawę i podać swoim gościom. To świetna opcja, jeśli nie masz czasu na przygotowywanie tradycyjnej kolacji albo zgubiłeś dobry przepis na kapustę. Produkt można wykorzystać jako gotową bazę do bigosu, albo do farszu do pierogów. Pierogi z kapustą kiszoną z grzybami zachwycą nawet najbardziej wymagających smakoszy. Kapustę z grzybami wykorzystasz również do innych dań, znanych tylko Tobie - pamiętaj, ograniczają Cię jedynie dobry smak i wyobraźnia!
Naturalna kiszona kapusta z grzybami – rozkoszna dla podniebienia
Przygotowana w Schronisku Smaków kapusta z grzybami to danie o wieloletnich tradycjach. Zostało przygotowane ze starannie wyselekcjonowanych składników najwyższej jakości, co bezpośrednio przekłada się na jego doskonały smak. Kapusta biała pozyskiwana jest z pewnego, lokalnego źródła. Została tradycyjnie ukiszona, bez dodatku octu. Leśne grzyby, w tym koźlarze, podgrzybki i borowiki, zbierane były w okolicznych lasach, a potem poddane kontroli co do zdatności do spożycia. Dzięki temu danie jest nie tylko bezpieczne, ale również zdrowe i niesamowicie aromatyczne. W składzie kapusty kiszonej znajdziesz wiele właściwości zdrowotnych. Jednocześnie ma ona niewiele kalorii. Kapusta kiszona pozytywnie wpływa na układ pokarmowy, stymuluje układ odpornościowy, obniża poziom cholesterolu we krwi, zmniejsza ryzyko wystąpienia chorób serca a także poprawia stan skóry. Warto jeść ją regularnie, aby zadbać o swój organizm i namnażanie dobroczynnych bakterii w jelitach.
- Data ważności: minimum pół roku
- Konserwanty: Nie
- Opakowanie: szklany słoik
- Sposób przechowywania: temperatura pokojowa
- Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
- Główny składnik: kapusta biała kiszona
- Składnik 2: grzyb: borowik, koźlarze i podgrzybki
- Składnik 3: masło
- Składnik 4: mąka
- Składnik 5: koperek
- Składnik 6: woda
- Składnik 7: mieszanka naturalnych przypraw
- Składnik 8: sól
Koszty dostawy - Polska
Forma dostawy | Koszt dostawy przy płatności z góry | Koszt dostawy za pobraniem | Minimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności z góry | Minimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności za pobraniem |
---|---|---|---|---|
InPost Paczkomaty 24/7 | 9,99 | - | 200 | - |
Kurier UPS | 16,99 | 21,99 | 200 | - |
Kurier GLS | 16,99 | 21,99 | 200 | - |
Odbiór osobisty | 0 | 0 | 1 | 1 |
Koszty dostawy Europa
Kraj dostawy | Koszt dostawy – tylko płatność z góry, nie ma pobrań przy wysyłce za granicę | Minimalny zakup dający darmową dostawę |
---|---|---|
Unia Europejska za wyjątkiem krajów poniżej |
59 | 299 |
Irlandia |
99 | 1200 |
Norwegia, Finlandia | 620 | 1500 |
Wyspy Europejskie (poza UK) | 280 | 1200 |
Inne kraje | Zadzwoń, wycenimy indywidualnie |
UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce. Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 12:00, to wyślemy je w poniedziałek.