SCHRONISKO SMAKÓW TO RESTAURACJA W BUKOWINIE TATRZAŃSKIEJ OTWARTA W GRUDNIU 2015 ROKU.

Rok później powstał nasz sklep internetowy. Restauracja jest jedną z sześciu lokali Magdy Gessler w Polsce. W grudniu 2017 roku rozwijając restaurację zaczęliśmy tworzyć naturalne przetwory. Zaczynaliśmy od smalcu, dwóch pasztetów i pakowanych oscypków. Produkty cieszyły się tak dużym zainteresowaniem, że praktycznie z tygodnia na tydzień poszerzaliśmy ofertę.

Dzisiaj po 4 latach mamy ponad 200 własnych produktów. Zasada, która nam przyświeca przy tworzeniu przetworów jest prosta: mają być lepsze niż w domu, pozbawione konserwantów, oleju palmowego i innych świństw. Nie tworzymy żywności z certyfikatami, nie specjalizujemy się w produktach bezglutenowych, raw, wegańskich, albo bez laktozy. To nie jest kompletnie nasz profil. Tworzymy produkty najwyższej jakości, smaczne, takie, których się nie wstydzimy. Mamy zarówno tradycyjnie wędzone mięsa, konfitury mające w składzie tylko cukier i owoce, ale również i tłoczone w naszej restauracji oleje, które tłoczymy na zimno. Oferta Spiżarnia Schroniska Smaków rozrasta się z każdym tygodniem.