Facebook Pixel

Pappardelle włoskie jajeczne

  • Dostępność: Produkt całoroczny
  • Czas dostawy: Twoje zamówienie zostanie wysłane w ciągu 24 godzin.
  • Produkty takie jak mięso, ser, drożdże wysyłamy od poniedziałku do godziny 13.00 w piątek. Nie chcemy, aby paczki leżały w magazynach.
  • Sprawdź opinie o nas na Opinie o Spizarnia.schroniskosmakow.pl na Opineo.pl
14,90 zł/500 g
Gramatura: Ilość: Cena:
500 g
14,90 zł 17,80 zł
Wartość zamówienia: 14,90 zł
Dodaj do koszyka
Nowość Własny import z Włoch Produkt używany w restauracji
2 składniki
Bez zagęszczaczy
i konserwantów
Tylko naturalne
składniki

Makaron pappardelle włoskie jajeczne - naturalny skład i niezwykły smak

Włoski makaron pappardelle renomowanej firmy Arcooro zawiera w swoim składzie wyłącznie mąkę i jajka. Mąka w makaronie oczywiście pochodzi z pszenicy durum, zdrowszej odmiany pszenicy tradycyjnie wykorzystywanej do produkcji włoskich makaronów. Pappardelle to szerokie wstążki, które szczególnie popularne są w kuchni toskańskiej. Cechą charakterystyczną tego makaronu jest sprężysta struktura, gwarantująca niezapomniane, typowo włoskie doznania kulinarne. Jesienią z tym makaronem podajemy pastę z rydzami i szynką parmeńską.

Makaron pappardelle włoskie jajeczne - przygotuj prawdziwie włoskie danie

Z uwagi na lekko porowatą, chropowatą strukturę makaron pappardelle włoskie jajeczne jest szczególnie dobrym wyborem do gęstych sosów. Będzie smakował jeszcze lepiej, jeśli podasz go z posypką z twardego, aromatycznego, włoskiego sera. Pappardelle możesz wykorzystać do dań z grzybami, zwłaszcza świeżymi, leśnymi - na przykład w formie sosu. Świetnie komponuje się z owocami morza i rybami. Możesz podać go w wersji wegetariańskiej, na przykład ze szpinakiem. Opakowanie 0,5 kg to mniej więcej 8 sugerowanych porcji produktu.

Zalety włoskiego makaronu pappardelle

Makaron pappardelle pochodzi ze sprawdzonego, starannie wyselekcjonowanego źródła. To sprawia, że jest naturalny, zdrowy i ma wyśmienity smak pochodzący wprost z serca Włoch. Atrakcyjnie prezentuje się na talerzu. Dodatkowo, dzięki wykorzystaniu do jego produkcji pszenicy durum, makaron ma niski indeks glikemiczny oraz jest źródłem cennych składników odżywczych, na przykład fosforu czy luteiny.

  • Data ważności: nie mniej niż 3 miesiące
  • Konserwanty: Nie
  • Opakowanie: -
  • Sposób przechowywania:
  • Sposób przechowywania po otwarciu:
  • Główny składnik:
  • Składnik 2: mąka z pszenicy durum (80%
  • Składnik 3: jajka

Koszty dostawy - Polska

Forma dostawyKoszt dostawy przy płatności z góryKoszt dostawy za pobraniemMinimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności z góryMinimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności za pobraniem
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - 200 -
InPost Paczkomaty 24/7 Weekend 13,99 - 200 -
Kurier UPS 16,99 21,99 200 -
Kurier DPD 15,99 20,99 200 -
Kurier DPD Weekend 19,99 24,99 200 -
Odbiór osobisty 0 0 1 1

Koszty dostawy Europa

Kraj dostawyKoszt dostawy – tylko płatność z góry, nie ma pobrań przy wysyłce za granicęMinimalny zakup dający darmową dostawę
Europa za wyjątkiem krajów poniżej 59 299
Norwegia, Finlandia 620 1500
Wielka Brytania 99 600
Ukraina, Rosja 120 800
Wszystkie wyspy europejskie 280 1200
Inne kraje Zadzwoń, wycenimy indywidualnie.
Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Pappardelle włoskie jajeczne
Twoja ocena