Facebook Pixel

Podgrzybki w solance

  • Dostępność: Produkt sezonowy
  • Czas dostawy: Zamów w ciagu a wyślemy dziś. W piątek nie wysyłamy produktów potrzebujących lodówki.
  • Sprawdź opinie o nas na Opinie o Spizarnia.schroniskosmakow.pl na Opineo.pl
19,00 zł/600 g
Gramatura: Ilość: Cena:
600 g
19,00 zł
Wartość zamówienia: 19,00 zł
Dodaj do koszyka
Więcej niż 2 składniki
Bez zagęszczaczy
i konserwantów
Tylko naturalne
składniki

Naturalne podgrzybki w solance Magdy Gessler – prawdziwy rarytas

Lubisz tradycyjne smaki i chciałbyś ich doświadczać w swojej kuchni? Grzyby w solance to jeden z nieco już zapomnianych przepisów polskiej kuchni na przetwarzanie owoców lasu. Do produkcji użyte zostały wyłącznie starannie wybrane leśne grzyby - w tym przypadku podgrzybki - a także woda, sól i cukier. Dzięki temu smak grzybów jest podkreślony, podobnie jak ich aromat, a one same nie tracą koloru czy kształtu. Świetnie nadają się do podawania zarówno solo, jak i w formie dodatku do innych dań. Ekologiczne grzyby ze słonej zalewy dotrą do Ciebie na plastikowej tacce, na których mieści się ich około 600 gramów. Tych podgrzybków musisz spróbować!

Podgrzybki w solance Magdy Gessler – odkryj moc prawdziwego smaku

Z uwagi na wyjątkowy smak grzyby w solance możesz podawać po prostu do obiadu. Doskonale sprawdzą się w formie dodatku do rozmaitych mięs. To również świetna przystawka, zwłaszcza gdy w planie masz wielogodzinne spotkanie z przyjaciółmi, często zakrapiane alkoholowymi trunkami. Co więcej, podgrzybków możesz użyć jako dodatków do sałatek, śledzi, a nawet tatara! Podaruj te grzyby każdemu, kto ceni sobie wyjątkowe, tradycyjne smaki - na pewno zachwycisz smakosza.

Podgrzybki w solance – rozkoszne dla podniebienia, cenne dla zdrowia

Aromatyczne grzyby w solance to gotowe, w pełni ekologiczne danie. Nie znajdziesz w nim konserwantów, barwników czy polepszaczy smaku, a nawet octu! To starannie wyselekcjonowane podgrzybki z okolicznych lasów, a także woda, cukier oraz sól. Podgrzybki możesz zjeść od razu po otwarciu opakowania - pachną niezwykle przyjemnie i zachowują wszystkie swoje pożądane cechy. Warto wiedzieć, że wbrew obiegowej opinii podgrzybki wcale nie są ciężkostrawne, o ile zostały właściwie przygotowane! Cała wartość odżywcza tych grzybów mieści się przede wszystkim w ich kapeluszach. Zawierają one sporo wody, bo aż 80%. Resztę stanowi białko z odrobiną węglowodanów. To świetne źródło białka dla osób na diecie eliminacyjnej, na przykład wegetariańskiej albo wegańskiej. Co więcej, grzyby te zawierają sporo witamin, zwłaszcza z grupy B, ale również witaminę A czy E. Podgrzybki są niskokaloryczne. Dzięki temu możesz wprowadzić je do swojej diety nawet w sytuacji, gdy chcesz stracić zbędne kilogramy.

  • Data ważności: minimum pół roku
  • Konserwanty: Nie
  • Opakowanie: plastikowa tacka
  • Sposób przechowywania: lodówka
  • Sposób przechowywania po otwarciu: lodówka
  • Główny składnik: podgrzybki
  • Składnik 2: zalewa solna
  • Składnik 3: cukier
  • Składnik 4: przyprawy

Koszty dostawy - Polska

Forma dostawyKoszt dostawy przy płatności z góryKoszt dostawy za pobraniemMinimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności z góryMinimalny zakup uprawniający do darmowej dostawy przy płatności za pobraniem
InPost Paczkomaty 24/7 9,99 - 200 -
Kurier UPS 16,99 21,99 200 -
Kurier GLS 15,99 20,99 200 -
Odbiór osobisty 0 0 1 1

Koszty dostawy Europa

Kraj dostawyKoszt dostawy – tylko płatność z góry, nie ma pobrań przy wysyłce za granicęMinimalny zakup dający darmową dostawę

Unia Europejska

za wyjątkiem krajów poniżej

59 299

Irlandia

99 1200
Norwegia, Finlandia 620 1500
Wyspy Europejskie (poza UK) 280 1200
Inne kraje Zadzwoń, wycenimy indywidualnie

UWAGA: W piątki nie wysyłamy produktów wymagających przechowywania w lodówce. Jeśli złożysz swoje zamówienie z takimi produktami w czwartek po godzinie 12:00, to wyślemy je w poniedziałek.

Napisz własną recenzję
Napisz opinię o produkcie:Podgrzybki w solance
Twoja ocena