Włoska kiełbasa dojrzewająca pikantna

Kod produktu:

Dostępność: Brak

Wysyłka: 24 godziny na wysłanie + czas dostawy

20,49 
Udostępnij Poleć znajomemu
  • gramatura: 0,28 kg +/- 5 procent
  • data ważności: minimum trzy miesiące
  • konserwanty: brak
  • opakowanie: próżniowe
  • składniki:: mięso wieprzowe, sól, papryka peperoncino; koper włoski
  • sposób przechowywania: : temperatura pokojowa
  • sposób przechowywania po otwarciu:: temperatura pokojowa

Włoska wędlina importowana bezpośrednio z Włoch na potrzeby naszej restauracji. Jeżeli byliście u nas i trafiliście na sezonową wkładkę to jedliście ją z makaronem Casarecce, szparagami, oliwkami i tłuczonymi ziarnami kopru włoskiego na oliwie. Po produkty włoskie dostępne w naszym sklepie sami jeżdzimy do Włoch, bo wiemy wówczas co kupujemy. Wybieramy produkty najwyższej jakości, głównie z myślą o naszej karcie menu. Lu Canica Piccante to włoska kiełbasa dojrzewająca. Jest podobno do salami, ale nie jest typowym salami. Wędlina pikantna, bo z dodatkiem papryki ostrej. Kiełbasa nie ma w składzie żadnych konserwantów, soli peklującej, glutenu. Skład to samo mięso, sól i przyprawy. Produkt włoski z włoskimi metkami. Na opakowaniu nie ma polskich oznaczeń. Kiełbasa dojrzewająca o długiej dacie przydatności. Sprzedajemy produkt z datą nie krótszą niż 3 miesiące. Wędlina nie wymaga przechowywania w lodówce. Najlepiej smakuje pokrojona w cienkie plasterki. Można ją dodać do pizzy, zapiekanek, makaronów albo jajecznicy. 

Opinie klientów zobacz: wszystkie opinie

Twoja opinia może być pierwsza.

Pokazuje 0-0 z 0 opinii
Uwaga!
* pola wymagane Dodaj opinię

KP - Reklamacje i zwroty

KP - Koszty dostawy

produkty Powiązane

Czym nasz produkt różni się od konkurencji?

Tylko naturalne
składniki
Starannie
wyselekcjonowane
Bez konserwantów
i sztucznych barwników
Polska
produkcja
Produkty nagradzane
na festiwalach
Instagram
Facebook Instagram